Appelsinfromasj

Deilig påskedessert :)

Ingredienser: (6-8 personer)
4 egg
4 ss sukker
2 dl presset saft (ev èn sitron, resten opp til 2 dl er appelsin - ca 2 stk)
5-6 plater gelatin
2 dl kremfløte


Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann - 10 minutter


Hell av vannet på gelatinplatene, og smelt dem over vannbad.



Press saften avèn sitron og ca 2 appelsiner



Posk eggedosis av eg og sukker. Tilsett gelatinen i appelsinsaften og hell
blandingen i eggedosisen mens du pisker - lenge, ca 10-15 min.



Stivpisk kremfløten.


Bland kremfløten i eggedosisblandingen



Hell alt i en stor bolle eller i porsjonsglass. Settes kjølig i minst to timer.
Pynt gjerne med appelsinskiver før servering.

 

Ønsker alle en fin-fin påskeaften :)
Grethe

2 kommentarer

Karina

30.03.2013 kl.22:56

Så deilig... :)

gretheslilleverden

31.03.2013 kl.01:24

Ja, frisk og god - særlig med appelsin-skiver på toppen ;)

Ha en fortsatt fin-fin påske, Karina :)

Grethe

Skriv en ny kommentar

gretheslilleverden

gretheslilleverden

44, Halden

Jeg heter Grethe og er gift med verdens beste Rune, og har to vakre barn ~ Vegard og Aurora. Jeg blogger om min lille verden, som inneholder alt fra mat og kaker til håndarbeide, oppussing av hus og ferie/fritid :)

Kategorier

Arkiv

hits